Umm Abdur Rahman
Disciplina- Calea către succes

A nu fi motivat nu înseamnă că nu ești suficient de inteligent ci acest lucru face parte din călătoria ta către succes.

Când vrei să faci ceva, mintea ta îți va spune că ești terminat, că ești blocat și probabil vei rămâne mult timp în locul în care ești acum, dar nu poți avea încredere în gândurile tale atunci când emoțiile tale sunt puternice.

A nu fi motivat nu înseamnă că nu ești suficient de inteligent ci acest lucru face  parte din călătoria ta către succes.

Așadar, să nu rămâneți blocați în dezamăgirea pe care o simțiți, în loc să vă concentrați pe cât de nedreaptă este situația voastră vă provoc să vă folosiți frustrarea pentru a vă împinge să luptați. 

Vreau să știți că nu este aici sfârșitul ci de fapt, e abia începutul.

Încercările voastre și momentele dificile sunt doar o parte a procesului vostru, disconfortul vă ajută de fapt să ajungeți o persoană puternică și înțeleaptă, o versiune mai puternică și mai înțeleaptă a voastră.

Acesta este un nou început pentru tine, nu este ok să intri în camera ta să stingi luminile și să-ți tragi pătura peste cap ci acesta este momentul să intri în modul războinic, să găsești curajul în tine.

Visele pe care le ai nu îți vor cădea în poală, cu toții ne dorim asta, cu toții ne dorim calea ușoară, cu toții ne dorim ca lucrurile să se întâmple repede, dar adevărul este că trebuie să fii dispus să lupți pentru ceea ce vrei. Și de multe ori persoana pe care trebuie să o verifici ești chiar tu, pentru că visele tale nu pot deveni realitate fără tine.

Îți plac oamenii care nu își țin promisiunile?

Bineînțeles că nu, nu-i așa?

Prin urmare - Ține-ți promisiunile pe care ți le faci ție însuți!

Iar pentru a face aceasta  ai nevoie de concentrare și disciplină!

Concentrare și disciplină! Acesta este secretul succesului!

Cel mai simplu mod de a fi blocat în depresie sau amânare este să te concentrezi asupra problemelor tale și să fii consumat de ele. Există o diferență în a fi conștient de problemele tale sau a fi consumat de acestea. Deci, dacă problemele tale sunt singurul lucru la care te gândești, atunci ești în locul greșit și trebuie să-ți centrezi atenția pe ceea ce trebuie.

Fie ca Allah să-ți călăuzească pașii mereu

Jazakum Allahu khairan

Citește mai mult...
Caută și alte articole
Dezvoltare personală
Tratament împotriva anxietații și depresiei prin ”INTENȚIE”

Umm Abdur Rahman

Tratament împotriva anxietații și depresiei prin ”INTENȚIE” - dezvoltare personală
Credința Islamică
Importanța intenției în viața ta

https://islamiclifecoaching99.blogspot.com/2023/03/importanta-intentiei-in-viata-ta.html

În psihologie intenția este definită prin: „A-mi clarifica ceea ce îmi doresc” iar atunci când este pentru altcineva înafară de Allah (pentru mulțumirea Lui) vom găsi că ...
Dezvoltare personală
O inimă curată...

Umm Abdur Rahman

Dragi surori, deschideți-vă inima! Cu toate am postit anul trecut, ne-am rugat noaptea, am citit Coranul, am ajutat oameni nevoiași însă pentru unele dintre noi s-ar putea ca toate